The officially official Devuan Forum!

You are not logged in.

#1 2017-07-11 13:55:14

devur
Member
From: Denmark
Registered: 2017-05-29
Posts: 30  

[SOLVED]is ther a microcode for intel

is there a intel microcode in reposition. an what do i add to reposition? in-order to find it
if there isn't  is et then possible to yours microcode from debian

Last edited by devur (2017-07-12 07:39:40)


Laptop lenovo
Desktop XFCE
Os Devuan beowulf

Offline

#2 2017-07-11 14:23:02

fsmithred
Administrator
Registered: 2016-11-25
Posts: 1,889  

Re: [SOLVED]is ther a microcode for intel

Make sure you have non-free enabled in /etc/apt/sources.list

deb http://auto.mirror.devuan.org/merged/ jessie main contrib non-free

Then

apt-get update
apt-get install intel-microcode

Offline

#3 2017-07-12 07:37:24

devur
Member
From: Denmark
Registered: 2017-05-29
Posts: 30  

Re: [SOLVED]is ther a microcode for intel

works out of the box wink


Laptop lenovo
Desktop XFCE
Os Devuan beowulf

Offline

Board footer