The officially official Devuan Forum!

You are not logged in.

#1 2018-11-09 08:53:14

boycottsystemd
Member
Registered: 2017-09-25
Posts: 62  

[SOLVED] ASCII: can't run ObConf in openbox

Failed to execute child process "obconf" (No such file or directory)

Any idea please ?

Last edited by boycottsystemd (2018-11-09 10:29:01)

Offline

#2 2018-11-09 10:09:29

zephyr
Member
From: Norman, Oklahoma USA
Registered: 2016-12-01
Posts: 181  
Website

Re: [SOLVED] ASCII: can't run ObConf in openbox

boycottsystemd wrote:
Failed to execute child process "obconf" (No such file or directory)

Any idea please ?

Are you adding Openbox or running an Openbox derivative?

Curious, it is suggesting you don't have obconf installed. Running CROWZ ASCII, no issues on this end.

screenie!

2018-11-09--1541757750_1366x768_scrot.th.png

cheers

zephyr

Offline

#3 2018-11-09 10:11:05

Geoff 42
Member
Registered: 2016-12-15
Posts: 188  

Re: [SOLVED] ASCII: can't run ObConf in openbox

I use openbox with LXDE and obconf just works. I see that openbox recommends obconf, so it might be that it has not been installed. It should be in /usr/bin/obconf if it has been installed.

Geoff

Offline

#4 2018-11-09 10:22:06

zephyr
Member
From: Norman, Oklahoma USA
Registered: 2016-12-01
Posts: 181  
Website

Re: [SOLVED] ASCII: can't run ObConf in openbox

Geoff 42 wrote:
I use openbox with LXDE and obconf just works. I see that openbox recommends obconf, so it might be that it has not been installed. It should be in /usr/bin/obconf if it has been installed.

My thoughts exactly, not sure if he is creating or using someone else Openbox derivative, think there might even be someone using ob-generator and not the classic menu setup.

cheers

zephyr

Offline

#5 2018-11-09 10:28:38

boycottsystemd
Member
Registered: 2017-09-25
Posts: 62  

Re: [SOLVED] ASCII: can't run ObConf in openbox

Thank to both. It was running fine some time ago but it is not installed now. I don't know why.

I've installed it and it's ok.

Offline

#6 2018-11-09 10:33:20

zephyr
Member
From: Norman, Oklahoma USA
Registered: 2016-12-01
Posts: 181  
Website

Re: [SOLVED] ASCII: can't run ObConf in openbox

boycottsystemd wrote:
Thank to both. It was running fine some time ago but it is not installed now. I don't know why.

I've installed it and it's ok.

Most excellent! smile

cheers

zephyr

Offline

#7 2018-11-27 11:47:16

boycottsystemd
Member
Registered: 2017-09-25
Posts: 62  

Re: [SOLVED] ASCII: can't run ObConf in openbox

zephyr wrote:

Most excellent! smile

cheers

zephyr

Thank you smile

Offline

Board footer